A NEW BAG IN TOWN

Maj måned har været en meget produktiv måned i forhold til min wardrobe challenge, jeg har både fået lavet en hel del og købt noget af det jeg virkelig manglede, og ønskede mig. Men puha jeg har vist også brugt lidt for mange penge

Noget der har været meget svært for mig at finde, var en taske hvor min computer kan være i. Det med bærbare computere er jo ikke ligesom noget der høre de gamle dage til, og derfor kan det også godt være temmelig svært at finde en vintage taske der lige passer til en 15 tommer computer. Men langt om længe fandt jeg en. En rigtig lækker og velholdt brun læder taske hvor min computer passer perfekt. Jeg fandt den på DBA til sølle 250 kr. og jeg er vild med den, ud over at min computer kan være i den så har den en perfekt ruminddeling.

total med porto 310 dkk

English summary: wardrobe challenge in may have been very productive, and i have bought a lot of stuff i really need.  I really need a bag for my lab top and that have been a bit of a challenge. but this one fulfill all my needs and i love it.

htdf12342 Comments