I HAVE CHEATED, BUT ONLY BECAUSE I HAVE A CRUSH

Jeg har snydt i min wardrobe challenge, og jeg har lidt dårlig samvittighed, og så alligevel ikke. For jeg er blevet forelsket, forelsker i en kvinder der laver de fineste brocher. Kvinden heder Amanda Fatherazi og jeg stødte på hende, på instagram for et halvt års tid siden, og har drømt om hendes brocher lige siden. Da denne lyserøde skønhed kom frem på min skærm klikkede musen simpelthen over alle knapper og lige pludselig lå den i kurven og var købt. Jeg er SÅ glad for den, det er simpelthen smukt håndværk og så er den sjov, fin og dejlig stor.

 

English summery: In May I bought this pretty brooches form Amanda Fatherazi, and I bought it from new. So yes, I am a Cheater. Anyway, I love her and I am full of joy every time i put her on my close.

htdf1234Comment