ON TOP OF MY HEAD

Tørklæder og Turbans er noget jeg bruger stort set hver dag. Et er at jeg synes det er rigtig fint og feminin, men det skal dertil siges, at der er en stor del praktik i det for mig.

Når man dyrker vintage stilen som jeg gør så betyder håret en hel del. de fleste vintage frisure kræver lidt forberedelse, og skal man ud af døren om morgen, så skal man have forberedt sit hår aften før, hvilke jeg ikke altid får gjort. Jeg elsker at sætte mit hår med pin curls og parpelotter, for så at forme det til en flot og glamourøs frisure. Jeg har dog måtte erkende at i min hverdag, kan det være svært at få planlagt og finde de 20 ekstra min om morgen, som det kræver at sætte håret på denne måde. Det er her, at de skønne tørklæder og turbans kommer ind i billedet.

En turban kan bruges på de dage hvor jeg ikke kan nå andet end at svinge en klud om hovedet, for den tager 2 min. at binde. Det gode ved turbans er også at når man er lav som jeg er så giver det en visuel effekt af at være højere.

Et tørklæde kan bruges de dage hvor håret ikke spiller helt og frisuren er blevet flad og kedelig. For her skal jeg kun fokusere på det forreste hår og det er trods alt det nemmeste at sætte.

For jer der går og leger med tanken om at smide et tørklæde om håret eller binde en turban, kan jeg kun side, gør det. Jeg får så mange kommentarer på det og de er alle positive.

Rigtig god dag.

English summary

Almost every day I wear turban ore scarves on my hair. Of course, I think I looks nice but in my case, it is also very practical. It only take about 2 min. compared to the amount of time I need to spend on my hair if I need to come out pin curls and style them.

htdf1234Comment