HALFWAY POINT

Det er tid til at gøre status over min wardrope challenge som nu har stået på i 6 måneder. Min oprindelige tanke med projektet var at se om det var muligt at sy alt sit tøj selv undtager undertøj. I forhold til det er det gået rigtig fint, for selvfølgelig kan man det. Den helt store udfordring ligger i, at når man som mig elsker vintage, så kan det være svært ikke at købe en kjole når man endelig finder en smuk en der passer, for der er jo kun den ene.

Det har været nogle sjove måneder, og der gik ikke længe før det rigtig kom ind under huden på mig. Jeg synes jeg har fået lavet nogle rigtig fine stykker tøj som jeg er blevet glad for. Samtidig har jeg kunne bruge nogle af de penge som jeg normalt har brugt på kjoler til noget som jeg virkelig har manglet, nemlig undertøj.

Men jeg er dog også blevet udfordret til at bruge noget af mit virkelig slidte tøj, fordi jeg simpelthen ikke har haft tid til at sy noget nyt. Lige nu mangler jeg virkelig et nyt peticoat, men jeg har ikke tid til at sy det så jeg lapper på det gamle jeg har. Jeg mangler også en bikini men det projekt kan jeg mærke er lidt for uoverskueligt for mig. Så den gamle badedragt må gøre det for denne sommer.

Jeg kan dog mærke at jeg nok er ved at gå lidt død i det. For det er en tidsrøver at lave alt sit tøj selv, og der er gået rigtig mange aftner med det. Samtidig kribler det i mig for at gå på jagt efter kjoler og finde de små skatte rundt omkring i både genbrugsbutikker og vintage forretninger. Jeg må jo også indrømme at jeg har snydt. Jeg har snydt to gange. Den ene gang har jeg købt en ny produceret broche og her i weekenden købte jeg en kjole som var så smuk at jeg ikke kunne lade være.

Lige nu må jeg indrømme at jeg ville ønske at jeg kun havde lavet en udfordring på 6 måneder for i år står sommerferien på kør selv i Danmark. Jeg ved at vi med sikkerhed kommer fordi nogle små genbrugsbutikker med gode skatte og min store udfordring bliver ikke at gå ind i dem.

Men når det er sagt så er det jo rigtig sjovt at lave sit eget tøj, jeg elsker at kunne sætte mit helt eget præg på det, og udfordringen lød på et helt år og den udfordring hopper jeg ikke fra. Jeg må op på hesten og sy der ud af.

Rigtig god dag til jer


English summery

This year I have made myself quite a challenge: to sew all my clothes myself. The last 6 month have been fun and hard, but I have made some very nice clothes to myself that I S very pleased of.

I must admit that I am a bit tired of my challenge right now, but I have made a pact with myself for one year and that I am going to keep

htdf12341 Comment