NEEDLEWORK ON MY NEW N0.6 KØBENHAVN

N0. 6 København er en meget klædelig kjole, jeg er vild med version 2, fordi den har så mange muligheder. Her har jeg lavet en bluseversion uden kraven og så har jeg sat skødet på fra NO.5 Århus og lavet denne justering i taljen så de to mønsterdele passede sammen.

Jeg har lavet den i en tynd uld som jeg også har en nederdel i og det vil udgøre et smukt sæt til efterårret.

For at gøre denne bluse til noget helt særligt har jeg broderet en meget fin blomst på skulderen. Den er broderet med tyl og så har jeg sat perler på for at give den noget helt særligt.

English: I really love my new pattern NO.6 København. Version 2 has so many opportunities. I have made this blouse and used version 2 from NO.6 københavn without the collar, and the peplum from NO.5 Århus to create this fabulous blouse. To make the blouse fit in the waist I used this alteration guide to merge the two patterns together.

It is in a light wool that I also have made a skirt in. this set will be one of my favorite for the autumn.

To make this blouse even more fabulous I have made a ribbon embroidery on the shoulder. The embroidery is made from tulle and beading to top it.

htdf12342 Comments