A NEW WINTER COAT

Selvom sommeren er ved at gå på hæld så er vejret uden for skønt. Jeg elsker denne tid på året, man kan mærke den mere klare og kølige luft som varsler et kommende efterår, men stadig få varmen fra sommerens sol. Det er også nu at jeg begynder at tænke over hvad jeg mangler i vinterens garderobe, og hvad jeg drømmer om, og det er nu jeg planlægger hvad der skal syes og hvad jeg skal ud og købe.

Det ville være løgn hvis jeg skrev at jeg virkelig manglede noget for det gør jeg ikke, ud over strømpebukser og cardigans, som man på en eller anden måde altid har for lidt af. Men skulle jeg skrive om det, så ville det være et temmelig kedeligt et, forstiller jeg mig.

Men jeg har masser af drømme og en af dem er en frakke. For 2 uger siden var jeg i Århus og besøge stofbutikken stof shop som forhandler mine mønstre, waow en skøn butik. Her faldt jeg pladask over en blå frakke und med korte hår, så lækker kvalitet og meget 60er argtig. Foeret er helt skønt med kys og hjerter, noget af det fineste jeg længe har set. Så hov endnu en vinterfrakke på vej.

Jeg har faktisk en del frakker og jakker, men jeg bruger alle og en, og har dem i mange år. Dette skønne stykke stof skal bruges til en NO.4 London, jeg modificere dog modellen lidt i forhold til længder. Den røde frakke/jakke på billedet er noget af det jeg går efter. Jeg håber det bliver en drøm.

English version: Here in Denmark you can feel the autumn in the air. I love this season when the summer is still here, with the feel of season changing. It is also time of the year I am planning my winter wardrobe, what I need and what I wish. To be honest I do not really need anything, but I have many dreams. One of them is a new winter coat. For a couple of week ago I bought a piece of blue fabric, it is a wool in a fantastic quality, and it has just the right 60s feel. The lining will be sweet with lips on. 

For this fabric, I will make a coat like the orange one on the picture. I will use the pattern N0.4 London and make some small changes on the length. I think it will be at dream

htdf12343 Comments