NERVE-RACKING

Puhaa, det er altid med en lille klump i maven at jeg sender mine mønstre til test. Selvom jeg har nogle utrolige søde testere som er dejlige konstruktive så er det et lille barn jeg sender af sted. Dette lille barn skal under lup, kommenteres og vurderes.

Når det så er sagt så er det også en skøn følelse at være så langt at det kan blive testet. Det næste mønster som ser dagens lys er et sæt bestående af en bluse og et par bukser. Jeg har ingen billeder ar vise endnu, andet end hvad der ligger på Instagram. Men sættet er inspireret af 30erne og i kan se min inspiration her. Ihh altså jeg elsker det sæt, min tanke med det har været at lave et sæt som kan bruges individuelt eller sammen så der ser ud som en buksedragt. I sommers syede jeg en buksedragt til mig selv og den har jeg fået så vanvittig mange forespørgsler og kommentarer på, så nu tænkte jeg at det var på tide at lave noget alla den.

Men for mig er der nu kun at vente til mine testere har kommet med dommen.

Rigtig god mandag

English summery: Today I am sending my new pattern to test, I always think that is so nerve-racking. This one is called NO.7 Vanløse. Vanløse is a small village in Copenhagen and it is where I live. This pattern is a set of a blouse and a pair of pants, both inspired of the 30s you can see my inspiration here.

htdf12346 Comments