CHIC AND SHARP

Her kommer en lille fredags inspiration, med noget at det jeg går og drømmer om til efteråret. hvis jeg ikke skulle på blogdag i morgen, håber mange af jer kommer, så ville jeg have været ude og søge i de københavnske vintage og genbrugsbutikker, for når solen begynder at stå lavt på himlen og luften bliver koldere, så er det for alvor tid til at tænke over vinter gaderoben.

I dette tidligere indlæg skriver jeg om min vinterjakke, som jeg glæder mig til at lave. Men inden vinteren rigtig banker på så skal vi gennem en smukt efterår med smukke farver, klar luft og forhåbentlig ikke alt for meget regn i dag har da været helt vildt.

Til dette efterår ønsker jeg mig et skarpt of chikt look. Ikke alle dage men jeg drømmer om en dragt i sort og hvid, gerne noget som er inspireret af Lilli Ann, med lækrere accessoires og fine detaljer. Sættet skal jeg jo selv lave men for at gøre looket helt rigtigt så kræver det, det helt rigtige tilbehør. Her er nogle af mine drømme.

English summery: For this autumn, I dream of a chic and sharp look. I want to style it with all these wonderful accessories to make it complete.

 Et fantastisk sæt alla dette/ The ultimate suit after my opinion

 Lange sorte læderhansker/ long lether gloves

 Sorte fully fashioned stockings med søm fra what Katie did/black fully fashioned stockings

 En smuk sort og hvid vintage paraply enten med striber eller prikker.

 Flere turbans, jeg vil rigtig gerne have en i uld, så man både er varm og chik/ a wool turban

 denne mulepose taske vil jeg rigtig gerne lave, det er skønne Bittany der har et gratis mønster liggende på den på sin blog./ this bag i need to make ofter brittanys pattern

 Et par nye sorte pumps, disse er jo til at dø for men jeg køber ikke brugte sko så jeg tror jeg går efter disse fra Kate Spade/ I love the Jane pumps and i want thies pair from Kate Spade, hopefully i will find them on a European website.

htdf12341 Comment