THE TRUE LOVE OF VINTAGE FABRICS

Vintage metervare er altid meget specielle, printet, kvaliteten og farverne er skønne og til at falde i svimer over. Det er svært at finde rigtig vintage metervare fra før 60 og hvis man finder noget så er det enten vanvittigt dyrt eller et meget lille stykke, måske nok til et tørklæde. Jeg er heldig en gang i mellem at få fingrene i et af de stykker der både kan blive til et stykke tøj, som dette, og som er fra en tid hvor man nærmest vævede magi i stoffet.

Jeg er altid på udkik bla. på ebay og etsy, men da jeg ofte har brug for mange meter til en kjole finder jeg også metervare hos tekstil designere som er meget inspireret af en anden tid, eller trækker helt klare spor til 30erne, 40erne og 50erne.

Her er lidt af det stof jeg går og drømmer o til vinterens garderobe.

English summary: I think that vintage fabrics are so special, the print and colors is amazing, however i find it difficult to find enough of one kind of fabric to make a whole dress. Often when i shop fabrics I look toward textile designers that has clear references to the good old days. here is some of the fabric i wish to make something out of this winter.


htdf1234Comment