HOW TO USE THAT BASE, SKIRT PART ONE

Nu er jeg så færdig med min grundform og klar til at gå i gang. Noget af det vigtige inden du går i gang med at snitudvikle er, at du ved hvad du vil lave. Det der med at tage det som det kommer den går ikke når man konstruerer. Når man laver mønstre så arbejder man altid i en flad todimensionel form der, når det bliver sat sammen, bliver til en 3 dimensional form. Har du ikke en plan om hvad du vil, så er det som at lægge et puslespil på 1000 brikker, fra midten, uden et billede af hvad det skal forstille. Jeg laver altid en grov skitse af hvilke form og snit jeg ønsker, og så finder jeg billeder af detaljer og looks på bla. Pinterest. Man behøver ikke at lege stor mode designer, bare man har en plan. Ellers kan man jo heller ikke søge viden om hvordan man løser de ting man gerne vil have.

Jeg har nogle grundbøger som jeg bruger hvis jeg bliver i tvivl, mange af dem jeg bruger er engelske for der er meget få danske. I dette indlæg kan i se hvilke jeg ofte bruger.

I skal huske at det at det at udvikle et færdigt mønster er en proces, det er noget af det sjoveste jeg ved, men det tager tid og er ikke noget der er gjort på en eftermiddag. Når man er ny med det at snitudvikling så er det en god ide at starte med en nederdel der kommer man nemlig rimelig langt med en basis viden.

Her kan i se hvilke nederdel jeg gerne vil lave, sådan som denne kollage ser ud er ofte det jeg arbejder ud fra

Englisg summery: One of the things that is very important before you start to develop a new model after your base is to have a plan of what you will going to make. When you are making patterns, you cannot take is as you go along. You have to have a plan. I am making a visual plan like on the picture, with some simple drawings, some picture that capture the look and feeling of what I Want, and also some describing word.

htdf12342 Comments