IT´S ALL SO QUIET

Jeg ved at der er meget stille her inde på bloggen i disse dage, mit tema med grundforme er gået lidt død, men jeg lover at komme på banen igen inde længe.

Grunden til den tavse linje her fra er at der sker såmeget i how to do fashions liv lige nu. Jeg har travlt med en masse og der sker en spændende ting.

  • Lige om lidt udkommer mit nye mønster.
  • Jeg er ved at lave alle mine mønstre om til engelsk og lave nye sy vejledninger.
  • Jeg skal til at have produceret mine mønstre, PUHA det er lidt stort og meget angst provokerende.
  • Jeg arbejder benhårdt på at få solgt mine mønstre til butikker både i Danmark og i udlandet.
  • Jeg skal på Kreative dage messe og det kræver meget forberedelse.

Så mine dage er fyldt helt op med alt muligt. Men der er lys forude for i uge 42 ser det ud som om at der starter en praktikant, en skøn hollandsk pige men en masse af de helt rigtige kompetancer. Det er dog ikke helt på plads men jeg krydser alt hvad jeg har og håber også i vil krydse for mig, for jeg har virkelig brug for hjælp til at nå næste niveau i min virksomhed.

English version: It is very quiet here on the blog in these days. The reason is that I have so much work to do.

  • The next sewing pattern release is in only 2 weeks
  • I am translating all the old patterns to English.
  • I am going to get my sewing patterns produced, and that is a big thing for me. I am full of anxiety and excitement at the same time
  • I am working to get my patterns out in fabric and a handicraft shops.
  • In the end of October I am going to a handicraft fair here in Denmark

As you can see, my day is full. I hope, around two weeks from now, a sweet girl from Holland will start an internship here and I am crossing my fingers. Because it would be, a great help with those extra hands.

htdf1234Comment