OPLÆGNINGER MED BLONDEKANT

Noget af det bedste ved at sy sit eget tøj, er den store portion personlighed man kan lægge i det. Noget af det jeg elsker ved at lave mit eget tøj er, når jeg stikker benet ned i en af mine kjoler, så er den lige så smuk inden i som uden på. Det er lidt det samme med undertøj, der er ikke mange der ser det, men for mig gør det mig glad og giver mig en skøn selvfølelse at have noget fint på inderst inde. Det er det tøj skal kunne, give en god selvfølelse.

Derfor går jeg rigtig meget op i at lave smukke oplægninger når jeg syr. Her vil jeg dele 2 oplægninger med blonde, oplægninger som jeg ofte bruger.

Jeg laver kun denne oplægning hvis jeg har mindst 4 cm sømrum.

 På bagsiden syr jeg en blonde på inden jeg lægger op.

 Retsiden

denne oplægning er rigtig god der hvor der er form på din bundlinje og hvor du kun har 1 cm sømrum.

 Jeg lægger min blonde helt i bunden ret mod ret, og syr den  med 0,5 cm sømrum, og stryger den om på vrangsiden

 for at holde blonden på plads stikker jeg sømrummet fast men en stikning ca. 0,2-0,4 cm fra kant, på den måde folder sømrummet ikke ud og oplægningen bliver hvor den er

htdf12342 Comments