IRIS APFEL

Noget af det jeg elsker at se er dokumentarer. Dem der høre til mine ynglings er selvfølgelig dem der handler om de gamle modehuse, håndværk eller om markante personligheder inde for mode og tekstil branchen.

I går søndag var jeg helt flad efter en dejlig weekend, så jeg smækkede benene op i sofaen og tænde for netflix som har en del gode dokumentarer. Og sørme ikke, de havde fået endnu en jeg absolut måtte se.

Den handlede som den helt utrolige kvinde Iris Apfel. En virkelig inspirerende kvinde med et fantastisk liv og en helt vanvittig garderobe. Filmen hedder IRIS

Hvis I som jeg også er til en god dokumentar så er denne, efter min mening, en der er værd at se.

English version: Sunday after a weekend full of family time, I love to get cozy in my sofa and see a Documentary. So yesterday, I saw the one about Iris Apfel. A women so inspiring, with the most fantastic wardrobe and such a good spirit. If you as I love a good documentary I can recommend IRIS.

htdf12341 Comment