NEW WORKSHOP IDEA

De sidste mange workshops jeg har haft, har været rigtig godt booket og jeg er begyndt at få flere hold udsolgt og det er jeg simpelthen så glad for.

I forbindelse med det så er der flere der har spurgt om jeg ikke vil oprette et aftenhold. Det vil jeg som sådan godt, men jeg har brug for at høre om det er noget er kunne være en mere bred interesse i.

Min tanke men et aftenhold er, at det ville løbe over 8 uger, hvor man enten deltager i 4 af ugerne, hver anden uge, eller deltager i alle 8 uger. Som det også gælder på mine weekend workshops så har jeg fokus på pasform og det at lave smukt forarbejdet tøj. Så på et sådan aftenhold har du fokus på at lave tøj til dig selv som er veltilpasset og smukt syet.

Tanken er også at man kan kombinere en weekend workshop med et aftenhold. Når man har deltaget i en workshop så går man hjem med en masse ny viden. Man går hjem og leget videre med alt det man har lært, men for rigtig mange opstår der, med alt den nye viden, flere spørgsmål og man har lyst til at udvide alt det man har lært. Her ville et aftenhold hvor man deltog hver 2 uge over en periode på 8 uger give rigtig god mening.

Jeg har lavet en lille formular som dem af jer der kunne være interesseret, kan udfylde. I vil så høre mere så snart der er nyt. Jeg kan sige at det bliver mandage og at det vil blive afholdt i København. 

Prisen ville være 1100 kr for 4 gange, og 2200 kr for 8 gange

English summery: I have a new idea for my workshops. All my workshop is in Denmark If you are living here in Denmark and would like to attend to one of my workshop, do not hesitate to contact me.

htdf1234Comment