ONE WEEK LEFT

Om en uge sker det, mit nye mønster unkommer. No. 7 VANLØSE udkommer den 15. oktober. Det er et fantastisk mønster hvis jeg selv skal sige det. Jeg har rigtig mange fået forespørgsler på om jeg ikke ville lave et bukse mønster og nu kommer det så. Selv er jeg intet mindre end forelsket i de bukser, for mig som er en kjolepige (af mange årsager, men mest fordi jeg har korte tykke ben og et stor numse) er de så tilpas feminine, at jeg føler mig som en diva men lange slanke ben.

Blusen synes jeg taler for sig selv, den kan dresses op og ned og så er bluse og bukser tiltænkt til at de kan bruges som et sæt, så det ligner en buksedragt, som på billedet. Jeg skal selv have mig et hvidt sæt til nytårs aften som skal dresses op med masser af bling, vandkæmmet hår og sølv sko.

Her får i alle billeder af det nye mønster No. 7 Vanløse. Kan du ikke undvære dette mønster og skal i gang ved symaskinen så kan det forudbestilles og il ligge i din postkasse torsdag den 15 oktober. 

English summery: In one week from now, the new sewing pattern No. 7 Vanløse is released. I am in love with this pattern, especially the trousers. Here you can see some picture of the full set. If you also want to make your self a fabulous set, maybe for New Year’s Eve, you can pre-order now and I will ship it the 14 of October.

htdf1234Comment