KREATIVE DAGE

Lige nu summer det her hjemme med en masse gøre mål, det gør der bl.a. Fordi jeg på torsdag drager til Jylland, nærmere bestemt til Fredericia. For på fredag den 23. oktober starter kreative dage og jeg skal for første gang have en stand der. Det er jeg meget spændt på, det der messeliv er stadig, nyt for mig jeg har kun været på en anden messe, og det var AOH messen i Rødovre tidligere i år.

Jeg håber meget at møde en masse søde mennesker, og se en masse spændende, hvis jeg altså får tid til at forlade min stand. Hvis i har tanker om at komme forbi, så skal jeg stå på stand 1160 håber på at se rigtig mange.

Denne gang skal min mand med og hjælpe, selvom How To Do Fashion på mange måder involvere alle i min familie, så må jeg nok sige at inderste inde så ved min mand nok ikke helt hvad det går ud på. Det siger han at han gør, men i sit stille sind tror jeg stadig han er lidt i tvivl. Så det bliver godt at lukke ham helt ind i bjørnens hule, om man vil.

Rigtig god søndag til jer alle

htdf12341 Comment