INSIDE OUT - BIAS BAND

Som jeg skrev i dette indlæg så elsker jeg de små detaljer inde i mit hjemmesyet tøj. Så her får i endnu en fra skuffen. Dette er hvordan jeg bruger skråbånd i mine oplægninger.

English version: Earlier this month I wrote this blog post about how I love to make details inside my homemade garments. In this post I will show you another way to hem your homemade clothes. Here I use bias band.

Her bruger jeg kantebåndet til at skjule den rå kant, jeg bruger ofte denne oplægning når jeg skal lave usynlige oplægninger of ofte steder hvor der er en slidt et sted i oplægningen, for så ser det så fint ud når slidsen åbner.

I often use bias binding to cover raw edges, this kind of hem is very nice when you want to make an invisible hem and in particular if there is a slit. Because it looks so nice, if the slit opens up.

Denne måde at bruge et kantebånd er god når du har en kurvede bund linje, og ikke har så meget sømrum. Jeg erstatter af og til en belægning med denne løsning.

This way to hem fits good for hemlines, which has a curve. Sometimes I replace a facing, with this technique

htdf1234Comment