BEHIND THE SCENE

Jeg har jo fået en praktikant, en skøn pige som hjælper mig med at få lidt styr på det hele. Jeg har måtte erkende at jeg på ingen måde er god til at lave systemer, jeg er bedre til at få ideer og få sat ting i gang. Men det at være dårlig til at lave systemer kommer bare altid til at hapse en lidt i halen. Nu er der ved at blive sat skik på på alle mine mønstre, som er ved at blive oversat til engelsk. I den forbindelse var vi i sidste uge ude og få tage billeder af alle mine tidligere modeller så billedsiden bliver det samme som på de sidste to mønstre.

De tidligere billeder har jeg fået taget af Kirstine Ploug, så i torsdag drog vi til Kbh. K for at tage en masse billeder. Puha det var lidt af en omgang, eftersom jeg selv stod model til dem alle. Her får i lidt billeder af dagen og så vil jeg glæde mig til at vise jer de endelige

English sum up: Last Thursday I had a photo shoot with the lovely Kristine Ploug. This photo shoot was all about my previous models. Here you can see some behind the seen photo

htdf1234Comment