HOW TO DO FASHION BY STORMS MAGASIN

Vi er midt i den kolde tid, for de fleste handler det om en tyk vinter frakke, uldne huer og varme sokker. Men her hos mig er tankerne begyndt at fåede på sommeren, det er de fordi at sommerens snitmønster de skal udtænkes og skabes i de kolde måneder for at være klar til at alle jer syglade damer kan få skønne sommerkjoler på, når varmen melder sig.

Jeg har indgået et samarbejde med Pia fra Storms magasin. Pia er en af mine ynglings bloggere og hendes stil er beundrings værdig. Jeg har været så heldig at Pia har sagt ja til at designe et af sommerens mønster.

Her kan i se den overordnet ide, jeg kan kun sige at jeg elsker det, simpelthen. Det maritime og feminine i en smuk sammen smeltning. Ih jeg glæder mig til at se hvad vi får skabt.

English version: 

It is wintertime and here in the cold north it is all about warm winter coat and knitted socks. However for me it is the time of the year my thoughts is heading to the summer, because it is in the cold month I need to develop and create the sewing pattern for the summertime.

I have made a collaboration with Pia from Storms Magasin. She is one of my absolute favorite bloggers. Her style is admirable, and I have been so lucky that she have said yes to design one of my sewing pattern.

Here you can see the idea behind the future How to do fashion sewing pattern. OMG I am excited to see what will come out of this. Stay tuned

htdf1234Comment