DON'T YOU JUST LOVE FLOWERS

Det gør jeg, jeg er vild med blomster i alle former og farver. Jeg elsker blomsteret stof, blomster motiver og ikke mindst silkeblomster. Åhh disse magiske, smukke og poetiske små kunstværker som er fantastiske at pynte mig med, sætte i håret, i mine mange turbaner eller montere på en kjole.

Nu til noget endnu mere magisk, jeg skal lære at lave mine egne silke blomster, og jeg er i himlen.

Det er jeg fordi jeg for en gangs skyld selv skal på kursus, men også fordi jeg rigtig længe har drømt om at lære at lave silkeblomster, smukke pastel farvet silke og stof blomster. Det er en meget gammel teknik som i dag kun bliver brugt på de store teater eller i de store franske modehuse. Men det er et af de håndværk jeg beundre, jeg drømmer om at lære og komme til at lege med stof på en anden måde end jeg er vant til og nu sker det.

Det er Charlotte fra Emilielunden der afholder det men underviseren er Mathias August Borg som har arbejdet hos all de store teatre i danmark. Selv skal jeg afholde et kursus til juni på Emilielundn, om vintage og glamour men mere om det en anden gang. Men det fantastiske er at man kan overnatte der så det næsten bliver som et kur ophold for kreative sjæle. Nøj hvor jeg glæder mig til at skulle fordybe mig og suge ny viden til mig. 

htdf1234Comment