MIX AND MATCH

Noget af det som jeg elsker ved at lave mit eget tøj er at jeg kan gøre det personligt. Jeg elsker når jeg ser mine mønstre blive omformet af jer og når de bliver brugt på nye måder. En af de tanker jeg har med How to do fashion mønstre er at de skal kunne bruges på kryds og tværs, så man på den måde kan bruge sine mønstre sammen og på nye måder. Her har jeg mixet No. 7 Vanløse med No. 5 Århus og lavet en buksedragt. Jeg brugte denne til en julefrokost men jeg er sikker på at den kommer på til andre festlige aftner hen over sommeren. Da billederne skulle tages var min datter helt vild med at skulle fortælle mig hvordan jeg skulle stå, så derfor kom der nogle lidt fjollede billeder ud af det.

English version: One of the things that I love about making my own clothes is that I can make it personal. I love when you, use my patterns and turn them into a new and personal piece of garment. One of the thought of my How to do fashion pattern is that you can mix and match them. Here I have put a No. 7 Vanløse and a No. 5 Århus together and made a jumpsuit. When we took the pictures, my daughter told me how she think I should be standing and we made some fun pictures

htdf12344 Comments