THIS IS WHAT MAKES ME GOING ON AND ON!

This kind of pictures is what makes it all worth. I love when I see a picture of a How to do fashion on Instagram or Facebook. It makes me happy, proud and full of joy when I see so many women making fantastic how to do fashion dresses for them self.

Here you see a collection of the pattern No.1 Dragør my first pattern. This pattern is available in both printed and PDF.

If you have made a dress you would like to share, I would be so glad to see. You can always write #howtodofashion in the comment box on both Facebook or Instagram, and even a personal massage if you like :)

 

Denne her type billeder er det der gør det hele værd. Jeg elsker når jeg støder på et biled på Instagram eller facebook af nogle af de skønne ting der bliver lavet rundt omkring i det ganske land.Jeg bliver glad, varm og stolt inden i når jeg ser så mange skønne kvinder give sig i kast med mine snitmønstre.

Her ser I en lille potpourri af No. 1 Dragør som jo er det første mønster jeg lavede og det har snart 2 års fødselsdag. Og nu kan det både fås som fysisk printet mønster og PDF mønster

Hvis i har lavet en How to do fashion model som i har lyst til at dele med mig så vil jeg blive meget glad du kan altid skrive et #howtodofashion i kommentarfeltet, eller en personlig beske

htdf12341 Comment