HOW TO TIE AN EASY 40S INSPIRED TURBAN

Jeg er blevet spurgt igen og igen om jeg ville vise hvordan jeg binder mine turbans. Det vil jeg frygtelig gerne, men jeg synes at en video er dem måde man forklare det på den sjoveste og bedste måde. Endelig har jeg fået lavet en video af det og den får i her. Håber den kan bruges. Selv er jeg i et fantastisk forårs humør i dag og det har videoen fået præg af, så er det sagt

So many have asked me to make a tutorial on haw i tie my turbans. And of course I will, so lase weekend I record a little video o how I tie a vintage inspired turban. I hope you like it and feel inspired to tie you own Turban.

Today I am in a fantastic spring mood, and just so you know, the video is very influenced by that.

[youtube=://www.youtube.com/watch?v=kMAS-0uOsfY&w=640&h=480]

htdf12343 Comments