A Co. LAB IS TAKING FORM

Almost 6 month ago I wrote Pia Storm an email and asked her if she would like to make a Co. lab with me. Luckily she said yes. It has been fantastic to work with Pia, both her and I have a great passion for vintage, although with different point of view. However, that makes is so much fun to be a team. Finally the Collaboration is taking form and some of all the ideas is now actually pieces of clothes and printed patterns.

In a few weeks from now Pia and I has to be ready for the photo shoot. I am so excited, mostly because I have give Pia free hands. I do not know Pia so well yet, however I trust 100 % on her esthetic sense and style. I know for sure that the pictures we will create will be fabulous. Right now I will share some details of the finished pieces.

 

For snart 6 måneder siden skræve jeg gen mail til Pia Storm for at høre om hun ville lave et samarbejde med mig, og designe et af mine snitmønstre. Jeg var så heldig at hun sagde ja. Det har været fantastisk at arbejde og sparre med Pia, vi har begge en stor passion for Vintage om end med to forskellige vinkler på det. Men det gør det bare så meget mere sjovt at arbejde sammen. Nu er samarbejdet ved at tage form og nogle af alle tankerne er ved at blive til færdige mønstre og tøj.

Inden længe, skal have photo shoot. Jeg er meget spændt og det er jeg fordi Pia har fået frie hænder, nu kender jeg ikke Pia så godt endnu, men hun er meget spændende at arbejde sammen med, har vandvittig mange ideer og jeg stoler 100% på hendes æstetik og stil. Jeg ved at vi med sikkerhed vil få nogle meget smukke billeder og dem glæder jeg mig til at dele med jer. Men lige nu er det jeg kan dele lidt detaljer af tøjet.

htdf12342 Comments