SNEAK PEEK OF No. 8 SVANEKE AND No. 9 RØNNE

Thursday morning I met with Pia Storm and photographer Niels Ditlev. It was time to make some fantastic photos of some, if I may say myself, absolutely stunning pieces of clothes. Pia and I have worked on this small collection for quite some time, and now we are almost ready to present it to the world. For the photoshoot we made seven set, all made of a combination of the two sewing pattern pia have designed. Here is a small sneak peek. All pictures is taken with my phone

Torsdag morgen mødtes jeg med Pia Storm og Niels Ditlev. Det var tid til at tage nogle fantastiske billeder af, hvis jeg selv må sige det, noget temmelig fantastisk tøj. Pia og jeg har arbejdet længe på denne lille kollektion og til dette Photo shoot havde jeg syet 7 sæt op, alle set lavet af en kombination af de to snit mønstre som Pia og jeg har lavet. Her er et lille smugkik, alle billeder er taget med min mobil

htdf12343 Comments