I NEED YOUR VOTE!

Just over two years ago I published my first How to do fashion sewing pattern. My universe has been the same from the start, but my product has changed along the way. I think a product should develop, in order to constantly improve.

Something that is important to me is to hear your opinion, all of you who buy my patterns, you who wants one of my patterns and all of you who just take a look into my universe ones in a while. Because it is you guys who are experts in using sewing patterns.

Right now when you buy my patterns, the idea is to follow my sewing instructions online. You can do that on a tablet or smartphone. However, I have many thoughts about including a printed sewing instruction in my patterns. I will not stop having online sewing instructions, because you can do so much with an online guide.

Therefore, what I want to ask. Is it important to you that there is a printed sewing instructions included when you buy a sewing pattern?

Please vote, and if you feel like it leave a comment

Thanks for taking your time

Sikke tiden flyver, jeg forstår det slet ikke. For lidt over to år siden udkom mit første How to do fashion mønster. Mit univers har været det samme fra start, men mit produkt har ændret sig en del undervejs, det tror jeg et produkt skal og må, for hele tiden at blive bedre.

Noget som er vigtigt for mig er at høre jeres mening, jer som køber mine mønstre, jer som ønsker sig et af mine mønstre og alle jer som bare følger med. For det er jo jer som er eksperterne i at bruge snit mønstre.

Tanken med mine syvejledninger  at man skal følge dem på nettet via sin tablet eller smartphone. Men jeg har mange tanker om at lave en trykt syvejledning som følger med når man køber mit mønster. Det kommer ikke til at betyde at den online syvejledning forsvinder, for man kan så meget med den som man ikke kan med en trykt.

Så det jeg vil høre jer om det er om det vil have betydning for jer at der var et trykt syvejledning som følger med når man køber et mønster.

Smid en stemme, men også gerne en kommentar.

Tak for din tid

Har det betydning for dig at der er en printed syvejledning med i mønsteret/ Is it important for you thata printed the sewing instruktionin included in the pattern *
Ja, en printed syvejledning er vigtig/ Yes a printed sewing instruction is important
Jeg synes om idéen med at følge syvejledningenen online/ I like the idea of follow the sewing instructions online
Det betyder ikke noget jeg kan selv printe den / it doesn't matter I can print it myself

htdf12347 Comments