BEADS AND BIRDS

Jer er en pige der elsker perler, ting der glimter, broderi og smukt håndværk. Perler drager mig og det er uanset om de er store og facetslebet og ligner små edelstene, eller om det er små Grønlands perler i de flotteste klare og rene farvet. Hvis man så kan kombinere perler med et smukt broderi, monterer dem på en blød Cashmere cardigan så er jeg solgt. Jeg elsker de bløde og smukt broderet cardigans fra 50érne og 60érne. Jeg har selv tre stk. Nu er der sikkert mange der tænker, inklusiv min mand, at de da til forveksling ligner hinanden de er jo alle hvide. Det vil jeg ikke oppunere meget kraftigt imod, men for det trænet øje så er der stor forskel. Den ene har det smukkeste pastelfarvet broderi næsten lysegul i ulden, den anden er helt hvid og den tredje er gylden i både uld og broderi.

Jeg er meget glad for dem hvis i også er til sådanne skønheder så synes jeg i skal smutte forbi truebirdvintage webshop de har mange skønne cardigans og andre fine sager, og så er det mine søde veninder 

I love beads and all glittery stuff. If that can be combined with good craftsmanship and the softest cashmere, I am sold.  That is maybe why I love these old beaded cardigans. I have a small collection of three pieces. Maybe you think, I know my husband do, that they look the same, all white! But the trained eye will see that they has different shades and the beading is very different. However, I love every single of them. Here in Denmark they are a bit difficult to get, but my two good friends has a little etsy shop that sell some. You should go at take a look.

htdf1234Comment