SHOW YOUR ASSETS!

When I dress myself I am very aware on how I make focus on my body shape. We as women has a tendency to hide the things on our body we hate instead of focusing on the things we love.

I always dress myself with the principle to make focus on my assets. I have spent too much time to focus on the opposite and I am done with that!

I have learned that if I emphasizes my waist and chest, the thigh and bum issue I have seems to be irrelevant.

Sometimes I buy a dress that do not do it for me, a dress that is so pretty that I couldn't help it. It is often a dress with beautiful print and no waist. However, I have made a decision. I will not have a dress hanging in my wardrobe waiting for me to lose 5 kg. A dress that just hangs there, bullying me and make me feel bad about myself. Therefore, I make it work, and if that is not possible, I will return it.

This dress is one of those dresses, but with a belt in the waist, it works.

 

 

 

 

 

 

Når jeg klæder mig på så er jeg altid meget bevidst om hvor jeg skaber fokus på min krop. Som kvinder har vi tit tendens til hellere at ville skjule det som vi er kede af ved vores krop, frem for at fremhæve det som vi er glade for.

Jeg klæder mig efter princippet, at fremhæve det jeg er glad for, det andet gider jeg ikke bruge mere tid på!

Jeg har nemlig erfaret at når jeg skaber fokus på at fremhæve min talje og bryst så er det ikke mine lår og numse der får helt så meget opmærksomhed. Her tænker jeg ikke på opmærksomhed fra andre, men fra mig selv. For ærlig talt, så tror jeg ikke at andre ser helt den samme numse og de samme lår som jeg ser. 

Af og til så falder jeg for en kjole som faktisk ikke klæder mig, simpelthen fordi der ikke er nogen talje i modellen. Men jeg gider ikke vente med at bruge den, til at jeg enten taber mig 5 kg. eller min krop på magisk vis ændre statur. Hvis jeg køber en sådan kjole så får jeg den til at virke ellers ryger den tilbage til butikken. For sådanne kjoler har en tendens til at hænge der og håne en og få en til at føle man er forkert eller for tyk.

Denne kjole er på ingen måde lavet til min figur, men jeg elsker den. Printet er så smukt. Så for at jeg kan bruge den uden at ligne en sæk kartofler, får en et bælte i taljen, og så fungere den. 

htdf12343 Comments