VINTAGE WISH LIST

Although I sew most of my clothes myself, I also buy clothes now and then. I almost never buy Brand new clothes except underwear and knitwear. Accessories is another story I buy a lot of shoes and bags from new.

I love to combine vintage dresses, with a homemade jacket and beautiful and well-crafted accessories. I think it is in the combination of new, old, expensive, cheap and homemade you get the most personal styling. I love to play with my expression. I do so through the clothes, I make myself but also with the things I choose to buy. Right now, I have four vintage dreams on my wish list

Right now my wishes look like t

  1. A vintage coat by Lilli Ann in a lovely pastel colour
  2. A basket bag, the the one I have is very worn. A basket bag is very easy to style with
  3. A pair of hand carved shoes from the 40s
  4. A long dress with novelty print. This one is a Schiaparelli however less will do

 

Selvom jeg syr det meste af mit tøj selv, så køber jeg også tøj af og til. Det er meget sjældent at jeg køber nyproduceret, næsten aldrig. Dog køber jeg ny produceret undertøj, sko (mange)  tasker (en del) og en gang imellem strik, men ellers så er det kun hjemmesyet eller vintage tøj.

Jeg elsker at kombinere vintage kjoler, med hjemmesyet jakker og lækre og godt forarbejdet acceories. Jeg synes at det er i kombinationen af, nyt, gammelt, dyrt, billigt og hjemmelavet man får den mest personlige stil. Selv elsker jeg at lege med mit udtryk og det gør jeg blandt andet gennem det tøj jeg syr men også med de ting jeg vælger at købe og style sammen med det hjemmesyet.

Lige nu drømmer jeg om:

  1. En vintage Lilli Ann frakke i en fin pastel farver.
  2. En ny kurve taske, den jeg har er ved at være meget slidt og kurvetasker passer til alt!
  3. Et par vintage håndskåret sko
  4. En lang kjole med novelty print, denne er en Schiaparelli, men mindre kan også gøre de

htdf1234Comment