ALL WHITE, WITH A SPRINKEL OF BLACK

Jeg er vild med accessories, jo større jo bedre, I hvert fald når det kommer til blomster. For ikke så lang tid siden deltog jeg I en workshop og lærte lidt om at lave silkeblomster. Det var så sjovt og jeg kom hjem med nogle rigtig fine blomster.

Dette er en af de store. Jeg elsker at bruge den sammen med et helt hvidt sæt. Bukserne er No.7 Vanløse og dette par er mit ynglings par.

I like big accessories, the bigger the better.

Especially when it comes to flowers – not so long time ago I went to a workshop to learn how to make silk flowers. It was so much fun and I came home with some very nice flowers.

This is one of them and it is big. I like to wear it with an all white outfit. The pants is the No.7 Vanløse and they are my favorite pair.

htdf1234Comment