CLOGS, CLOGS AND CLOGS

Jeg elsker sko, specielt høje hæle. Jeg kan bare ikke gå i dem hele dagen, så bliver det for smærtefuldt. Personligt synes jeg at jeg ser lidt beder ud i høje hæle og det er her at clogs kommer ind i billedet. For det første synes jeg at de er fine, for det andet så kan man få dem i så mange fine farver. Det er en anden ting jeg synes at sko i farver er de fineste. Og for det tredje så ken jeg have dem på en hel dag.

Jeg har længe været fan af Sweedish Hasbeens, faktisk har jeg kun clogs fra dem. Men jeg har for nyligt købt et par fra et andet svensk mærke der hedder Maguba. Et par fine lyseblå med smukke detaljer og lækkert læder.

I Love shoes, especially high heels. I just can’t wear them all day, they would kill my feet. I personally think I look better when wearing heels, so this is where clogs come into the picture.

First; I think they are cute second; you can get them in so many nice colors, which is another thing, I think the colored shoes are the finest. And third; you can wear them for a whole day.

I have been a huge fan of Swedish Hasbeens. In the matter of fact, I only have Swedish Hasbeens clogs, Until now. I just bought a new pair of pale blue clogs from another Swedish brand called Maguba. And I really like them, cute details, nice leather. 

htdf1234Comment