I AM LONGING TO SEW

Sommeren er over os, selv holder jeg stadig ferie men har lige listet mig ind på mit kontor for at skrive et lille indlæg. Jeg er begyndt at savne mit arbejde en lille smule. Det kan jeg mærke når jeg begynder at tænke på hvordan min vintergarderobe skal se ud og når tankerne kommer til at falde på hvad jeg kan kreere af skønne vinter outfit til de kolde måneder. Har du det også sådan?

Selv skal jeg uden tvivl lave mig en efterårs version af No. 4 London, rigtig gerne i en let vare og måske med nogle trenchcoat detaljer. Hvis du også har et sådan projekt du drømmer om, så skulle du måske prøve en af mine workshops, hvor du både lære noget om at tilrette og sy smukke finesser. Den næste workshop er den 27-28 August og der er stadig ledige pladser.

English recap:I am on vacation! But I have sneaked into my office to make a blog post. I am starting to miss my work that I feel when I begin think about all the pieces of winter clothing I want to sew. My hands longing to sew and making patterns again. For this Autumn I want to make a No.4 London in a light fabric with some trench coat details, do you also have a sewing project that you just to make right now?

htdf12342 Comments