HOT SUMMER OUTFIT

Det selvstændige liv er til tider ensomt. Man har lange dage hvor som man ofte tilbringer helt alene i selskab med sin computer og sin symaskine. Jeg klager ikke jeg er ganske tilfreds med mit eget selskab, men jeg savner af og til nogle at dele min passion med. Nogle der forstår min kærlighed til farver, stil og ikke mindst sætter pris på smukt tøj. Sådan selskab har jeg fundet i Pia storm, skønt vores tilgang til tøj er fra to forskellige vinkler så har vi en kæmpe passion for stil og mode og når vi mødes så bliver der snakket om mangt og meget men meget om vores fælles lidenskab vintage, mode og stil. Der ud over så synes vi begge at det er sjovt at lege med kameraet og vi tager altid lidt billeder på vores dates of vore outfits.

Dette er fra en varm sommerdag hvor vi var på modemuseet i København og baggrunden er en af Københavns mange smukke og rustikke baggårde

The life as an independent patternmaker is sometimes lonesome. The days is often spend alone with my computer and sewing machine.I am not complaining I enjoy my own company, however sometimes I miss some to share my passion with. Someone who understand my love for colors, style and some who gets my love for beautiful clothes. I have found that in the company of Pia Storm.Although our approach are from two different angles, we both have a huge passion for style and fashion. Beside that; we like to play with the camera and we always take some pictures of our outfits.

This pictures was taken on a hot summer day in Copenhagen. In one of the many beautiful and rustic backyards.

  • The dress is a 40s vintage dress with a lovely print
  • The bag is a French basket bag, and it is a present from my husband
  • The shoes is my favorite pair of clogs from Swedish hasbeens
  • Clips from true vintage birds

htdf12342 Comments