GLAMOUR WORKSHOP

Glamour har vi alle jo brug for af og til. For nogle er det hver dag og for andre er det til særlige lejligheder. Selv elsker jeg at gøre lidt extra hver dag.

I juni måned afholdte jeg et kursus på emilielunden hvor temaet var glamour. Det var 3 dage med syning, inspiration til hår og makeup og hvordan man skaber en fin og personlig vintagestil, enten til hverdag eller fest.

Det var en fantastisk weekend, med masser af syning, grin og skønt selskab i smukke omgivelser. Til september den 9-10 og 11 september afholder jeg endnu et kursus som dette. Det er på møn og prisen for de 3 dage er 2475,- inkl. overnatning & glamourøs vintage middag lørdag. Det er jo en vanvittig god pris!

Hvis i tænker at det her kursus det må jeg bare på, så skal i skrive til Charlotte på denne mail

emilielunden@gmail.com 

English recap: We all need a bit of glamour. In September I have a workshop at Emilielunden, with sewing, tips for hair, makeup and how to make a personal and feminine vintage style for everyday and those special occasions

htdf1234Comment