A SPECIAL JACKET

As I wrote in this post I love to make embroidery. I love to incorporate it on some of my homemade pieces of clothes.

For this jacket I have made some Sashiko embroidery for a jacket designed by Marapytta. The embroidery I have placed on one pocket and on the elbows. To make it extra special I have chosen to lined it with some African fabric from my fabric stach.

Som jeg skrev i dette indlæg så elsker jeg at brodere, kan jeg inkorporere det på et stykke tøj så gør jeg det rigtig gerne.

Her har jeg lavet et sashiko broderi til en jakke af et mønster som er designet af Marapytta. Broderiet er placeret på en lomme og på albuerne. Jeg er blevet meget glad for jakken. Jeg har valgt at give den noget helt specielt foer. Det er noget afrikansk stof jeg havde i gemmerne.

htdf1234Comment