LOVE LETTERS TO YOUR SELF

Jeg elsker når detaljerne er lige I øjet. Den følelse det giver når jeg er færdig med et nyt stykke tøj til mig selv og jeg kan sy et fint nakke label i der viser at det er hjemmelavet og lavet med en masse kærlighed. Alle Jeg mener at alle kvinder fortjener lidt selv-kærlighed og for at hylde det har jeg fået designet disse nakke mærker, som kommer sammen med mine snitmønstre. De er designet af Pia Storm og i bunden kan man brodere sine initialer eller sit navn.

I love when the details is just right. I love the way I feel when I am done with a new piece of clothes, when I sew in a neck label that shows that this is homemade and made with love. All my pieces of clothes is a love letter to myself and I think I deserve every one of them. I think all woman deserves that kind of self-loving and to tribute that, I have made some new Neck labels that comes with all my sewing patterns. Pia Storm designs this one and you can embroidery your own initials or name in the bottom.

htdf1234Comment