MIX AND MATCH - MY FAVORITE DRESS

Det bedste jeg ved at lave mit eget tøj er at jeg kan lave noget som sidder lige I skabet og får det bedste frem. Min mønster samling er ikke vanvittig stor men det jeg har kan mixes på krys og tværs og det gør at jeg kan lave mange versioner af bare 3 kjoler. Her har jeg mixet 2 af mine mønstre no. 1 Dragør og No.6 København. Jeg er vild med den og det er lige nu min ynglings kjole.

Hvis du tænker at sådan en kjole må jeg også have så har jeg lavet et specialtilbud på disse mønstre i en sampak. Det kan købes her.

Men hvordan laver man så sådan en kjole, jo se det deler jeg med jer her.

e7a1c-img.jpg
0e3fd-img.jpg

Tilretning:

Jeg anbefaler, at man altid laver en prøvemodel, før man klipper ud i det rigtige stof, så kjolen kommer til at sidde helt perfekt. Specielt med en model som denne, der sidder relativt tæt. Se tilretningsguide her.

Klippevejledning:

På mønsterdelene finder du markeringer med store bogstaver. Det finder du ligeledes på klippevejledningen. På den måde kan du se, hvilke dele du skal bruge til din version.

65efa-img.jpg
1ec46-img.png

OBS! tillæg 1 cm på top bagstykket MB

OBS! Mønsterdel B no.1 skal også klippes i foer

 • Stof: bredde 140 cm

  • EU 34-48/ UK 6-20/US 2-16 2,3 Mtr.

  • Stof: bredde110 cm

   • EU 34-48/ UK 6-20/ US 2-16 3,1 Mtr.

   • Foer 0,5 mtr.

   • Usynlig lynlås 45 cm

   • tråd

Write here...