ARE YOU A PENCIL KIND A GIRL?

I am! I think so many girls look stunning wearing a pencil skirt. It is not about size but shape. The best thing is; a pencil skirt is so easy to style for so many occasions.

Are you as I’m crazy about a narrow skirt, then you have something to look forward to. In a moment, I am releasing two new sewing patterns and in one of them you will find a stunning pencil skirt, and the best – it is so easy to sew.

this two patterns will be available as both printed sewing pattern and PDF patterns.


 

Det er jeg! Og jeg synes faktisk at rigtig mange piger ser fantastisk ud I pencil skirts. Det har ikke så meget med hvilke størrelse du er, runde piger kan være mindst lige så lækre og smukke i en pencil skirt som en slank pige. Men det som gør den fantastisk er at den er så nem at style.

Er du som jeg til en af de her lidt smallere nederdele så skal du glæde dig, for lige om et øjeblik så udkommer jeg med hele to mønstre og i et af dem finder du en skøn nederdel som er super nem at sy.

disse to mønstre vil være at få som både printede mønstre og PDF mønstre

 

 

htdf12341 Comment