GREEN LOVE

When it is winter and the days are so short I need to bring more colors into my life. Colors makes me happy and always makes me in a good mood.

I love to play with my sewing patterns and make them work in other kinds of fabrics put in some lining or just and a new pattern piece so the style turn out different. For this style, I have made the pattern No. 9 Rønne in a wool. This style I previously only made in lightweight fabrics but for this jacket, I have used a wool and added lining. I have made the sleeves longer and more voluminous. I love the almost theatrical look and the green color of the fabric

 

Når det er vinter og mørket overtager dagene så skal der farver til. For mig er farver med til at hæve humøret og gøre de mørke dage lidt lysere.

Jeg elsker at lege med de mønstre jeg har og prøve at arbejde med andre metervare, sætte for i og bruge stylen på en anden måde. Det har jeg gjort med mønsteret No. 9 Rønne. Denne style har jeg før kun syet i lette vare men til denne jakke har jeg brugt en uld som jeg har foret og så har jeg lavet et stort og voluminøst ærme. Jeg er vild med det næsten teatralske look og den grønne farve

 

htdf1234Comment