GREAT ACCESSORIES IS A MUST HAVE!

Good craftsmanship is fantastic. For me the craftsmanship is the foundation of a great wardrobe. That is why I almost sew all my clothes myself. I do it because I can make something that fits my body and personality and I can choose materials in great quality and fun colors.

I my world, a wardrobe is not complete without great accessories. Also here I like to celebrate my love for great craftsmanship and find accessories that is made with love and personality. I will share 3 of my must have accessories, brooches, bag and shooes. what are you must have accessories ?

Godt håndværk er intet mindre end fantastisk. For mig er det hele fundamentet af en fuldendt garderobe. Det er blandt andet derfor jeg syr det meste af mit tøj selv. På den måde kan jeg stå inde for det tøj jeg klæder mig i. Jeg ved at det sidder godt, er i en god kvalitet og at det passer til min personlighed.

I min verden handler en garderobe også om at have accessoires der passer ti hvem du er, og ligesom min garderobe så elsker jeg når også accessories hylder det gode og personlige håndværk. Her er mine tre must haves til garderoben, broche, taske og sko. Hvad er dine must haves?

The first is a broche like this one. It is handmade in Latvia by Malvine and I love all she makes with beads I am in love with. Go check out her web page

Det første er en broche som denne. De er håndlavet I Letland af Malvine og alt hun laver med perler er jeg VILD med. se alle de smukke ting hun laver her.

A new bag I love all the bags from the leather satchel company. I am crazy about the possibility that you can customize your bag it makes it more personal.

Jeg ønsker mig sådan en ny taske I en fin og sjov farve. Jeg elsker alle taskerne fra the leather satchel company. Det at man kan customize sin egen taske er jeg vild med, det gør at den ligesom bliver helt ens egen.

Do not forget about the shoes. I love the shoes from Miss L fire. They fit so well, and then they are available in so many colors. This I already have in green, but a pale pink for my collection are on my wish list.

Sko må vi ikke glemme. Jeg elsker skoene fra miss L fire. De er gode at have på og så findes de i så mange farver. Disse har jeg i grønne og de er vanvittige gode at have på. et par lyserøde til samlingen står også på ønskelisten

htdf1234Comment