GET A FREE SEWING PATTERN!

The newsletter is done and I am so happy! I am very proud of what I have made and I think it is a great newsletter I have made for you. Full with many great tips and knowledge, all you need to get the most out of your new sewing pattern. Here you can see some pictures of the different styles I will help you to make out of the free pattern.

Så er det et nyhedsbrev der er helt klar. Jeg siger Juhuuu. Jeg er blevet meget stolt af det, jeg synes at det er blevet rigtig godt og jeg har spækket det med en masse viden til jer. Her er lidt billeder af de forskellige udviklinger som man for med i nyhedsbrevet.

 Mønsteret til blusen får du dag 1 /you will get the pattern for this blouse on day 1

 på dag 3 vil du få vejledning til hvordan du laver denne bluse med et lille ærme / day 3 I have made a guide on how to make the blouse with a cute sleeve

 på dag 4 vil jeg vise dig hvordan du laver denne glamurøse bluse/ Day 4 I will show you how to make a more glamorous version

og to fine kjoler gemmer der sig også / I have also made two cute dresses

Sign up and let me guide you in to my world

tilmeld dig og lad mig føre dig ind i mit univers

htdf123412 Comments