NEWSLETTER UPDATE

The last two month I have been working on making the ultimate newsletter. It has been something I have been dreaming about for so long time. To make a great newsletter, takes some time. For the first two month of 2017, I have spent all my time on this newsletter.

"NO! Because if you want to make the ultimate newsletter it takes more than an email."

Maybe you think, “How can it take so much time, just write an email” NO! Because if you want to make the ultimate newsletter it takes more than an email.

New and free pattern

So, for you I have made a new pattern, and when you sign up for my newsletter you will get the pattern for FREE. There is more, I have also made four designs with guides so you can make them yourself.

It’s almost done but I still need to check the last few things. However, you can sign up now and I will sent you the free pattern when I release It. Just write your email in the block on your right side on this page.

De sidste snart to måneder, har jeg arbejdet intensivt på at lave verdens bedste nyhedsbrev til dig. Det har været noget jeg længe har drømt om, men det er et kæmpe arbejde så jeg har skulle sætte tid af til det. Så det er det de første to måneder af 2017 er blevet brugt på.

"NEJ for hvis man vil lave verdens bedste nyhedsbrev så kræver det lidt mere end en mail!"

Du tænker måske hvad kan tage så lang tid, du skal jo bare skrive en mail. NEJ for hvis man vil lave verdens bedste nyhedsbrev så kræver det lidt mere end en mail!

Nyt og gratis mønster

Så jeg har lavet et nyt mønster som du får helt gratis når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Ikke nok med det så får du 4 udviklinger på dette mønster så du kan lave mønsteret om til mange andre modeller. Jeg glæder mig så meget til at det er helt klar. Du kan allerede nu tilmelde dig mit nyhedsbrev så får du helt automatisk det nye mønster når det er klar. Det kan gøres i højre side

 

On the picture you can see the blouse you will get at the FREE pattern when signing up. The print on the blouse is made by Nanna Strandgaard

the skirt is No. 11 Malmø

på billedet kan du se blusen som er det gratis mønster. det er Nanna strandgaard der har lavet det smukke print.

nederdelen er No. 11 Malmø

htdf123412 Comments