SEWING GOALS 2017 FIRST MAKES

Så er jeg i gang, jeg har fået planlagt de to første modeller jeg skal lave 2017. Det er to overdele den ene er en t-shirt som skal laves i en fantastisk ISOLI fra MeterMeter. Den anden er en meget fin bluse som er et mønster i godt kan glæde jer til. Det er en mønster der udkommer lige om lidt. Det er et PDF mønster og det vil komme til at koste GRATIS hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Jeg regner med at alt er klar i slutningen af februar. 

English version:

The first two makes of this year it two tops. I really need tops, the first one is a t-shirt I will make in this amazing ISOLI from MeterMeter. The other one is made from a pattern I will release in the end of this month. It will be available as PDF and you can get it for free if you sing up for my newsletter.

htdf1234Comment