MAKE IT YOUR OWN STYLE

Af og til sker det at jeg syr i Jersey. Det er ikke tit, men når jeg gør bliver jeg altid overrasket over hvor hurtigt det går. En af grundene til at jeg ikke syr jersey er at jeg synes det er kedeligt jeg er simpelthen bare mest til faste varer. Men denne bluse har måske omvendt mig, bare lidt. Faktisk er mønsteret en kjole men jeg har forkortet den til en bluse. Jeg elsker at sy mønstre der ikke lige umildbart skriger til min stil. Det som er så fantastisk ved at sy sit eget tøj er at man i processen og stylingen overføre sin egen stil til tøjet. Selvom dette mønster fra Maria Denmark, ikke lige umildbart er min stil så gør valget af stoffet og min personlige styling det til mit helt eget.

Der er flere grunde til at jeg synes så godt om denne bluse

  1. Den er formet til kroppen, den har en søm MB hvilket gør at den lægger sig pænt ind til ryggen. Den sidder ikke og laver de det grimme folder på ryggen når man har former.
  2. Halsen så nem at sy, ingen rib eller kantning, bare en fold
  3. Halsen er meget feminin og igen meget nem at sy
  4. Jeg har både syet den i en Isoli og i denne jacquard vævet jersey med leo pletter. Begge får et afslappet men stadig chikt look.

Mønsteret er et helt nyt mønster fra Maria Denmark

I do not sew in jersey very often. When I do, it always surprise me how quick it is to sew in. One of the reasons I do not sew a lot of jersey is simply because I think it is boring and I just love woven fabric SO much. However, this blouse has maybe converted me, just a bit. Actually, it is a dress I just decreased it so it works as a blouse. I love to sew from a pattern designer that is not a 100 % style match, because somehow you always get your own style into the clothes you make. Although this pattern from MariaDenmark is not an obvious style match the fabric choice, and styling makes it just my style

There are many reasons why I like this pattern:

  1. It has a shaped CB seam that makes it hug the body so it does not make those hideous folds on the back I often get because I am a curvy lady.
  2. The neckline is so easy to sew, no rib no nothing just a fold.
  3. Again, the neckline, it is feminine, very easy to sew and looks great.
  4. I have made it in both an Isoli and this jacquard jersey. Both works very well for get a casual but still chick look

The pattern is made by Maria Denmark

htdf12342 Comments