THE BEST VINTAGE BOOK!

I torsdag var jeg inviteret ud. Invitationen stod på kaffe og kage og en dejlig snak om hvorfor vintage er så skønt. Sceneriet for denne aften var the American pie Company, Det var mit første besøg men bestemt ikke mit sidste. Værten for aftenen var den altid smukke Pia storm som jeg nu efterhånden har kendt i 3 år.

"Pia er kvinden som gjorde, at jeg i sin tid turde at springe ud!"

Mange ved nok ikke at Pia er kvinden som gjorde, at jeg i sin tid turde at springe ud! Springe ud som hvad tænker du nok. Pia viste mig at det ikke er så farligt at være feminin, farvestrålende og at turde at udtrykke sig gennem sit tøj. Hende og jeg har en fælles passion for vintage og smukt tøj og siden da er det blevet til mange timer, hvor snakken er faldet over det emne. Dette emne var også dét hele aftenen handlede om. For Pia har nemlig skrevet en bog om vintage.

"Når jeg åbner bogen så er det som at svæve ind i en slikbutik, med masser af farver, inspiration, drømme og et hav af gode råd…..!

Men ikke bare en hvilken som helst bog, bogen er en indførelse til et lækkert stilunivers og en personlig fortælling om hvad vintage har gjort for Pia. Jeg slugte bogen på to aftner, jeg kunne ikke stoppe med at læse og se på alle de smukke billeder. Når jeg åbner boget så er det som at svæve ind i en slikbutik, med masser af farver, inspiration, drømme og et hav af gode råd til en som mig der dyrker vintage, men ikke mindst til dig som bare gerne vil have lidt af den glamour vintagestilen kan tilføre.

Bogen står nu blandt mine andre højt skattede bøger som altid bringer god inspiration til både arbejde og personlig stil. Hvis bogen også skal hjem i din samling så kan den forudbestilles her ellers så sælger Pia den også på Vintage messen den 26 marts. Hvor du sikkert kan lokke hende til at skrive en lille note I.

Måske du allerede har besluttet dig for at komme og besøge Vintage messen, Jeg kommer og ikke kun på besøg. Mere om det i næste uge hvor jeg også har en lille konkurrence.

English summary: Last week my dear friend invited me to her book launch in a cafe in Copenhagen called the American pie company. It was a lovely evening, with beautiful women, tasty cakes and the best and most personal book about vintage.

htdf1234Comment