CREATIVE WORKSPACE

Creative workspace

Jeg har store planer for 2017, jeg skal ud i verden på mere end én måde. Det er året jeg vil indtage verden med mine mønstre, året hvor rammerne omkring min virksomhed skal falde helt på plads, og året er startet godt!  I januar flyttede jeg ind i mine nye lokaler i Vanløse og med det har jeg fået en ”kollega” Maria fra MariaDenmark.dk.

Den 8. april slår vi dørene op for det som vi har valgt at kalde ”kreative workspace”. Creative workspace skal være Københavns nye kreative tilflugtssted, for alle jer som elsker at sy og skabe jeres egen garderobe, for jer som vil inspireres til at gøre det og for jer som ønsker at springe ud i det.

Vi holder åbent hus den 8. april fra kl. 10-15 i vores lokaler på skjulhøj alle 32, baggården 2720 Vanløse. Og du er inviteret.

Her kan du se programmet for dagen, og på creativeworkspace.dk kan du se alle kommende arrangementer og tilmelde dig.

Jeg glæder mig til at vise det hele frem.

 

English summery: Together with Maia from MariaDenmark.com I have made “creative workspace”. A place for all who love to sew, want to sew or want to be inspired to start sewing. We have a reception the 8. of April on our new location

htdf1234Comment