TURN VINTAGE INTO A MORE CASUAL STYLE!

De første solstråler har ramt Danmark, man kan mærke på vinden og lugten i luften at foråret står lige for døren. For mig er denne tid en af de mest magiske tider på året. Alt pibler frem, alt fra knopperne på kastanje træerne til folk som kommer ud af deres vinterhi. Det betyder også at man ser mere farve i gadebilledet. Der er noget med foråret og menneskers mod. Det er som om alle de mørke måneder har fået os til at hige efter farve og ikke mindst lys og det gør at de helt mørke farver må vige for de lidt mere vovede af slagsen, jeg er vild med det!

Min garderobe er som ofte meget farveri, da farver gør mig i godt humør på både lyse og mørke dage. Jeg mixer gerne farver på kryds og tværs eller iføre mig et helt monokromt outfit. Men for mange er det lige voldsomt nok. Derfor er det godt at man kan bruge enkelte elementer og sammensætte det på sin helt egen måde.

Denne jakke syede jeg til mit foto shoot af Stockholm jakken som et helt sæt sammen med Malmø nederdelen. Da Maria så den for første gang tog hun den på, og den har hængt på hende siden. Selvom den er lavet til mit vintageinspireret univers så kan den sagtens mixes med en mere afslappet og rå garderobe som Marias.

Det som er så sjovt med Maria og jeg er at vores stil er så forskellig, Maria er afslappet og noget af det vigtigste for hende er at hendes tøj er behageligt at have på. Selv er jeg pyntet hver dag og det er vigtig for mig at jeg føler mig elegant og feminin. Men denne forskellige stil gør ikke at vi ikke kan bruge noget af det samme tøj, vi styler det bare helt forskelligt og bruger det til forskellige lejligheder.

Mit råd til dig er at du skal leget med din stil og med elementer du ikke bruger normalt. Prøv at vælge farver du ikke normalt køber eller sammensæt en bluse eller jakke der normalt ikke er din stil med noget af dit mest skattede tøj.

Here in Denmark the spring is in the air. You can feel it on your skin and the smell in the air. I think this is the most magical time of the year. The trees are almost blooming and people are breaking out of the winter hibernation, which also means that you now see more colors in the streets. There is something about spring and peoples courage when it comes to colors. The many dark months have made us longing for light and bright colors, and I love it!

My wardrobe is full of colors, for me the colors makes me in a good mood on both bright and dark days. I love to mix colors in many ways or go with a more monochrome outfit. That works for me but for others it is a bit too much. That is why it is so great that you can use elements from one wardrobe and mix it in your way to create your own style.

This jacket I made for the photo shoot of No.10 Stockholm. When Maria sew the jacket she tried it on and she has been used it ever since. This jacket I made for my vintage inspired world. However, you can use it in many ways and mix it as Maria does here, with a more casual style.

The fun thing about Maria and I is that our style is so different. Maria likes a more casual look and for her, one of the most important things is that her clothes are comfortable to wear. I am in the other end of the scale. I dress up every day and it is very important for me to feel elegant and feminine. The difference in our style does not mean that we don't like some of the same thing, we just style it different ways and use it for different occasions.

My advice for you is to be playful with your style and use elements you not typically use. Try to usecolors in a different way. Or mix a blouse or jacket you not normal use with some of your most precious pieces of clothes.

htdf1234Comment