DOES IT MATTER?

Når jeg handler, altså ikke i Irma og Føtex, men når jeg handler noget til mig selv, så er det for at forkæle mig selv. Jeg elsker at få en pakke eller pose som emmer lidt af luksus, og god kvalitet. Hvor man kan mærke at firmaet har gjort sig umage og kælet for det som de har kært, deres produkt og ikke mindst deres kunder.

Jeg har alle mine kunder meget kært, for var det ikke for alle jer så var der ikke noget der hed HOW TO DO FASHION. Jeg gør rigtig meget ud af, at gøre mit produkt rigtig godt, jeg vil gerne skille mig ud i hele den snitmønster jungle der er. Men ud over det, så vil jeg gerne give alle jer der køber mine produkter, Om det er snitmønstre, sykit eller workshops, en rigtig god oplevelse.

Helt fra starten har min tanke været at skabe dette lille moderne vintage univers, hvor man bliver glad og får lyst til at skabe noget til sig selv. Luksus for mig handler om at være stolt og gøre noget for sig selv, og i min verden er det at give mig tid til at sy velsiddende tøj. Men når alt det så er sagt, så er luksus for mig også smuk emballage, silkepapir og små detaljer.  Alle disse selvopfattende luksus elementer prøver jeg at overføre til mit univers.

Derfor gør jeg ALTID rigtig meget ud af, at det er en oplevelse at modtage noget fra mit lille firma. Det er noget som jeg bruger relativ mange resurser på, men jeg tror det betyder noget, og hvis jeg bare giver én af jer en lille lykke følelse så er det det hele værd.

English summary: packing is so important for me. When I receive a beautiful packing it makes me more happy. That is what I try to do myself, when I am sending out my products.

htdf12342 Comments