MY WAY TO WARE VINTAGE FOR A BUSINESS MEETING

For mig er det at pynte mig til hverdag noget helt naturligt. Nogle dage gør jeg det med blomster i håret og store knitrende bomulds skørter. Andre gange med en stram nederdel og en let silkeskjorte og en tredje dag kunne man møde mig i lange bukser med matchende jakke. En ting er sikkert mit tøj er oftest i farver.

"....så tropper jeg ikke på i en storblomstret kjole....."

Jeg klæder mig på for at tilfredsstille mig selv, ikke andre hverken hvis jeg skal til møde eller på legepladsen. Når jeg har noget tøj på jeg føler mig godt tilpas i så har jeg det, også bedre med mig selv. Men jeg afstemmer selvfølgeligt mit tøj efter hvad jeg skal. Skal jeg på legepladsen med min datter, tager jeg ikke en stram nederdel på, det er så svært at klatre i! og Skal jeg til et møde med en masse sortklædte mænd, så tropper jeg ikke på i en storblomstret kjole, men har i stedet enten et sæt på med bukser eller nederdel. Men en ting er sikkert, jeg har aldrig noget på der ikke er tro mod mig selv, for så ville jeg føle mig dårligt tilpas og ville ikke kunne hverken præstere eller slappe af.

Her er en version på hvordan jeg kunne se ud hvis jeg skulle til et møde. Jeg har her Stockholm Jakken på med et par Vanløse bukser som jeg har lavet extra høj talje på. Den mønsterdel får du her. 

English version: For me it feels natural to dress up every day. Some days I put flowers in my hair and ware crispy cotton dresses. Other days I put on a pencil skirt and a light silk shirt and other days you will see me in a pair of trousers with a matching jacket. One thing is almost certain I always wear colors.

"....you will not see me in a pencil skirt; it is too tight for running around in!"

I dress up for my own satisfaction, It is all for me, no matter if I am going to a business meeting or to the playground. When I wear something I feel good about wearing, I feel better about myself. Of course, I find a balance between what I am doing and what I am wearing. If I am going to the playground, with my daughter, you will not see me in a pencil skirt; it is too tight for running around in! Am I going to a meeting with a lot of gentleman in suits you will not see me in a dress with a large colorful flower print on. Instead, I will wear a suit with either trousers or a skirt. However, one thing is for sure I will never wear something that is not true to myself. Because then I will feel uncomfortable and I will not be able to be confident and relaxed.

Here you see my version of a suit I would wear to a business meeting. This is the Stockholm jacket and the Vanløse trousers. For the trousers, I have made an extra high waist and that pattern piece you can get here.

htdf1234Comment